This site uses cookies. By continuing to navigate, you agree to the use of cookies. Find out more.
Sunt de acord

Fish feed

Information

Fish feed

Furajele extrudate pentru pești din gama Aqua-Garant sunt produse de firma austriacă „Garant Tiernahrung“ utilizând o tehnologie de extrudare de ultimă generație, folosind materii prime de o calitate superioară, controlate permanent în laboratorul propriu. Producția este certificată  ISO și HACCP garantând calitatea și constanța furajului, libe...

Furajele extrudate pentru pești din gama Aqua-Garant sunt produse de firma austriacă „Garant Tiernahrung“ utilizând o tehnologie de extrudare de ultimă generație, folosind materii prime de o calitate superioară, controlate permanent în laboratorul propriu. Producția este certificată  ISO și HACCP garantând calitatea și constanța furajului, liber de organisme modificate genetic.

Furajul Aqua-Garant are o compoziție bine echilibrată și structurată conform cerințelor nutriționale ale fiecărei specii de pești, iar programul de furajare se va stabili în funcție de condițiile de exploatare ale fermei, optimizând relația cost-performanțe productive-calitatea produsului!

Aqua-Garant: „Furaje de calitate pentru pești de calitate”!

More

Fish feed There are 21 products.

per page
Showing 1 - 12 of 21 items
Showing 1 - 12 of 21 items